Hänt sen sist

2010-01-31 / 17:50:42Inte mycket skrivet här nufötiden. Har inte nått roligt att skriva om precis...

Idag har det som vanligt när Adam och hans moder är här spelats memory. Minns att jag en gång i världen var rätt så bra på detta spel och reta min mammas vännina Margareta som aldrig kom ihåg vart korten låg. Numera är det jag som inte kommer ihåg nått, och förlorar för det mesta... så kan det gå!Nu är det dags för en ny omgångSöta kaninen som alla vill ha. Taxen och siameskatten lägger man underst i högen om man skulle få dom hehe.Adam är segrare, Josefine tvåa och jag trea.


Jenny har ju flyttat i helgen och vips åkte hennes tv iväg, som jag har haft ett tag nu, till Umeå. Det var bara att plocka fram lilla 14 tummaren och gilla läget!


Liten tv på stor tv-bänk


Helgen är slut så gott som, och det bästa av allt är att det är skitmånaden Januaris sista dag. Februari är ju tack och lov en kort månad (visserligen den kallaste, jag vet) förhoppningsvis blir det nu ljusare och ljusare. Sen kan jag ju alltid se fram emot os-tävlingar, melodifestivalen och lite sånt på tv, inte helt fel!

Jaha, det blev några rader skrivna iaf, får se när man är tebaka ;)
Kommentarer!
Postat av: Jenny

Har saknat dig här, så tycker du får uppdatera lite oftare =).

Hört nåt discodunk i helgen då? Inte bott här länge, men ibland önskar jag att det hände en liten olycka med den stereon =P.Kram kram

Kommenterat - 2010-01-31 / 22:28:01  | URL - http://jennydepp.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: