Go natt!!

2009-09-28 / 22:33:54
Nu är det mesta av flytten klart, körde möbler moder och moster Siv idag.
Kroppen känns som efter ett redigt styrkträningspass, både öm och tillfreds för att man har jobbat ordentligt.

Nu blir det att nanna skönt i kväll!!!

Draft: Sept. 27, 2009

2009-09-27 / 13:49:06
Med en strulig dator och diverse flyttbestyr blir det MYCKET dåligt med bloggandet just nu. Försöker lura in ett inlägg här, får se hur det går!

I fredags var det Säfflemârten, en i mitt tycke alldeles lagom marknad. Adam och Josefine var ju med, sådå blev det även en tur till tivolit.Träffade x-svägerska (heter det så?) Gittan och hennes yngsta pojk som var så sjuk för några år sedan. Nu var han pigg och åkte karusell med sin mamma, var så skönt att se!

Lite handlat blev det ju också, godis, blommor och stor grön träskmonsterballong till Adam.


Annars består mina dagar just nu av att:

Packa, packa och packa
Köra, köra och köra
Bära, bära och bära
Ställa på plats, ställa på plats och ställa på plats


Jag komme

Tjoflöjt i Mariebergsskogen

2009-09-20 / 14:38:35Först fick vi ju "mata" bilen med lite bensin!


Igår tog jag, Josefine och Adam en tur till Mariebergsskogen. Det var ju kanonväder, sol och varmt. Vi började att titta på djuren i lillskogen. Där fanns grisar, hästar, kossor och lite blandade smådjur.


Kom visst mitt i deras lunch, alla åt!


Blandade smådjur


Picnic ska man ju ha också


Sen var vi i lekparken

Hamnade sedan på ett ställe som hette Nautrum Värmland. Det var en utställning där man fick kolla in i myrstacken och fågelbona, höra hur olika fiskar lät när dom prata med varandra. Vi fick också känna på björnpäls, vargpäls och lokattspäls. Efter det var vi glassugna så det fick det bli.


Skönt att vila sina trötta fötter ett tag.


Efter denna utflykt var då jag ialla fall helt slut, det fick bli ryggläge i soffan en sväng.

Hej igen!

2009-09-14 / 21:03:55Riktigt länge sedan nu, kommer knappt ihåg vad som hänt. Skyller på arbetsmiljön (vimsiga kunder, hihi). Nå ja ska försöka tänka till.

Har ju varit på cirkus med Adam och Josefine. Är nog ingen större fan av det, men att se det live är lite maffigt faktiskt. Adam hade ju varit med dagis och tittat på djuren, så han visste minsann att det fanns både kameler och hästar. Vi hade platser alldeles vid manegen, så allt kom mycket nära! Kamelerna la sig alldeles framför oss, som tur var stod det en skötare på vakt. När kamelen skull resa sig var det så man rygga tillbaka.

Korten är tagna med mobilen, ingen lysande kvalite.Moderns flytt kommer närmare och närmare. Bara två veckor kvar. Packar och grejar när vi är där. Så här kan det se ut då.

Höst har det blivit mer och mer. Men det fattar inte mina pelargoner utan NU har dom kommit igång och blommar som bara den. För soligt har det ju blivit även om det märks att det är höst i luften.

Nä, nu är det dags att inta ryggläge på spikmattan och kolla på kändisdjungeln!

Tillbaka på banan igen!

2009-09-12 / 21:57:45
Efter två veckors ofrivilligt blogguppehåll är man så tillbaka. Ska försöka uppdatera i morgon, har lite att plöja igenom i kväll!!!