Lite ljusglimtar i en annars reeeegnig värld

2009-07-31 / 11:39:23


Vakna typ kl. 7. Typiskt när man kan få sovmorgon. Orkade INTE gå någon promis i dag. Hitta på alla möjliga ursäkter, trött, seg i huve, ska jobba hela helgen, regn-storm-åskvarning mm. Så det blev en stilla frukost istället.
Vid halv 10 rasslade det till i brevlådan och vad kom där om inte
Då blev det genast lite roligare, nu vet jag att jag kan få någon bra att läsa hela helgen. Det är verkligen en tidning i min smak. Vi ska ju också äta något gott i em vi som jobbar kvällspasset. Tror det blir en ost&skinkrulle för mig. Sen att sällskapet är trevligt gör ju inte saken sämre. Som sagt, det finns lite ljusglimtar om man letar ordentligt...

En tur till Liljedal

2009-07-30 / 18:10:24I tisdags var vi på utflykt till ett annat smultronställe i våran kommun, nämligen Liljedal. Denna lilla ort påminner mycket om västkusten med vatten och lite berg här och där. Vi köpte med oss glass och åt nere vid dansbanan.

Den var sååå god!

DansbananVid Liljedals gästhamn


Sen åkte vi ut till badplatsen vid Buda. Har inte vart där på många år, det kändes läldigt liten mot tidigare.Hitta blåbär som vi mumsade i oss.


Så gott, och har man väl börjat plocka är det svårt att sluta.


Sist gjorde vi en avstickare in på kyrkogården och plocka lite med våra fadersgravar. Det blev en riktigt trevlig kväll som också bjöd på lite solsken. Inte dåligt denna regniga sommar!

Gamla goingar

2009-07-25 / 22:59:52
 


YouTube är ju helt fantastiskt! Bla får man ju uppleva sina gamla ungdomsfavoriter igen.
<
Eagels med Hotel California</
Gasolin med den obetalbara sångaren Kim Larsen
Hvad gör vi nu, lille duMera Gasolin, i like!!10cc The things we do for love

Ledig lördag

2009-07-25 / 18:47:31


Idag var man då ledig. Det blev en lite tur till bergvik, Adam skulle ha nya regnkläder innan dagisstarten. Åkte in med Rathwan som skulle till jobbet. Jag shoppa loss på en mascara, ett bälte och nagelacksremover. Ingen storhandling direkt men det är inte så mycket kvar i plånboken nu, lön på måndag.

Sedan blev det en busstur till Segmon och ett besök hos modern. Regnet öste ner när vi väntade på bussen. Fick dessutom sällskap av en något överförfriskad karl som töla en massa blaj. Måttligt kul.

Adam köpte en hatt ocksåNär det regnar så här mycket kan det vara bra med två paraply!I väntan på bussen i SegmonRättelse

2009-07-25 / 08:45:56


Rättar till mina misstag på en gång. JAG åt EN kababrulle, kababtallriken skulle nån annan stans...
Såg ut som jag grisat i mej båda två och så illa är det inte!

Vågen för cetrumgruppen!!!

2009-07-24 / 18:16:26


Har vart ute och jobbat ett extrapass i dag igen, men med så roliga, sköna och trevliga arbetskamrater så går det som en dans! (även om vissa tölar hål ihuvudet, haha). NI ÄR BÄST!!!!

 Bow Down Wave 


Idag moffa vi till oss och beställde hämtmat från 97an. Det blev eb kebabtallrik för min del. På något konstigt vis fick vi med en kebabtallrik för mycket, den gick åt den med!Seeeegt!!!

2009-07-23 / 19:13:25


Är så seg nu. Jobbar för fullt och dåligt med sömn i natt. Jobba kväll i går och då följer jobbet med hem ibland. Man får hoppas på en skön nattsömn i natt istället. Som tur är funkar kroppen skapligt nu, inget ont i armar och axlar. Man tackar och tar emot!

Jenny har vart här och hunnit åkt hem också. Dagarna bara rusa iväg. En obligatorisk pizzakväll blev det i alla fall, besök hos mormor och hälsa på kompisar i Karlstad.


Jenny läser Mama !?!?Adam äter hamburgare och är med på tv också


Min halvätna pizza, mmm


När jag och B var ute i spåret i går (mycket välbehövligt inte gått på en vecka) och gått en bit brakade det till inne i skogen. Mycket stort djur lät det som. Sakta smög vi fram, var det en älg, björn, en ful gubbe eller vad??? När vi kom en bit på väg så såg vi den springa i skogen: ÄLGEN!!!!! Har alltid gillat dessa ståtiga djur, tycker dom är så maffiga när dom springer fram. Sprang gjorde vi också för att försöka se lite mer av skogens konung, men hon hade hunnit undan.
Tisdagsauktion i Edsvalla har också hunnits med, lite fynd blev det. Var rätt mycket folk så då blev det lite dyrare allting. Här är några fynd.

60 respektiev 20 kr för dessa


En dags arbete återstår sen SKA jag vara ledig!!! Det känns hela tiden som att nu har 4 veckor gått, nu kommer alla som haft semester tillbaka. MEN det är ju ett gäng till som ska vara lediga, så det är ingen frid än inte.

 Washing Dishes Making The Bed Cleaning The Toilet Nurse Mopping 

Uppdatering

2009-07-13 / 21:46:23
 Computer 

Detta är en fortsättning på mitt inlägg som börja på torsdagen, men som fick ett snöpligt slut pga tangentbordshaveri!! Nu hade snälla Jenny med sig sitt gamla när hon kom och hälsa på sin lilla mor, och allt är frid och fröjd igen.
I dag torsdag (efter flera förseningar) kom Josefine, Rathwan och Adam äntligen hem till gamla Svedala och Grums. Var där och hade välkomstkaffe med glass och muffins. Var SÅ gött att se dom igen! Dom hade efter magsjukor och feber slankat ner sig några kilo, både Adam och Josefine.


Adam och Morfar myserPresentutdelningAdam och Josefine med en del av sin kurdiska fesklänningAdam och pappa Rathwan


De hade bla. varit på Rathwans brors bröllop och vi titta på dvd därifrån. Mycket färgprakt och dans, väldigt exotiskt för oss tama svenskar.Fick en del presenter bla. en pläd som genast föll Bullen i smaken, mjuk och go.
Här ligger man riktigt skönt!

Jobbat några dagar nu och det har gått grejt än så länge. Lite nytt var det ju men inte värre än jag har kläm på det. Var ute och jobba x-tra på söndag, min lediga helg. Blev ju lite fina x-tra pengar där.


Trodde att syndafloden hade kommit på lördag! Guud vad det regna! Utanför mitt hus höll det på att bli en lite sjö under lördagen, som tur var försvann den på söndag.


Laddar för jobbet

2009-07-07 / 19:22:47


Har ju varit ledig både måndag och tisdag på schemat, men imorgon är det slut på friden. Dags att börja knoga igen! Både skönt och lite pirrigt  innan man snappat upp allt nytt som hänt under semesterveckorna. På torsdag morgon kommer Josefine med familj hem igen efter att ha varit i Kurdistan sedan slutet av maj. Och på måndag kommer Jenny hem och hälsar på, gött att ha alla ikring sig igen!Gått i elljusspåret har jag gjort mest varje dag, tycker konstigt nog att det blir trögare och jobbigare nu på slutet. KAN det ha blivit för mycket? Det är nog inte otänkbart...
  

Nä, ska ta och greja lite kvällemat nu och sedan vila lite på spikmattan till allsången! Ska bli spännande att vakna till väckarklockan i morgon, var ett tag sedan...

 Alarm Clock 


Nytt och gammalt på rixfm

2009-07-02 / 13:04:12


I går var det så dags för rixfm-festival i Karlstad.Har ju blivit lita av en tradition att jag och B åker in på detta evenemang, är tredje gången på 4 år som vi är där. I år var också B dotter K med oss tanter. Dom vill ju inte vara med på bild så ni får fantisera hur dom ser ut!  Vi hammna rätt så långt fram så vi såg bra. Var dock omringade av ungdomar så mågra snygga skjortor såg man inte, hihi.


Fredrik och Erik presenterade artisterna.


Ramsells och dansande dockor var först ut.
Style och Lilli & Sussi var ju 80-talsartister som dammats av och håller ju än. En i vardera duon såg dock anmärkingsvärt smala ut, såg inte speciell sunt ut.Kråkorna förberedde sig på att anfall a la Hitchcock. Såg läsligt ut. Tyckte kanske att deras torg var ockuperat.Några nyare fömågor var också på plats, Janet, Kim och  Anders. Den siste kände jag faktiskt igen från gammla Fame factory, dom andra två blanda jag ihop. Trodde Janet hette Kim ända till det kom en till Kim på scenen.Basic Element och Milow avslutade det hela, fick reda på att den ena som sjöng i B E skulle ha barn med Linda Rosing.


Efter att ha stått still på Karlstads kullerstenstorg i över 3 timmar var vi ätt så möra både i rygg och fötter. Aj,aj vad stela och ledbrötna vi var. En tröst var ju att även K som bara är barnet och ska börja 7.an i höst hade samma symtom som vi.
Hungriga hade vi hunnit bli också och eftersom det såg ut att vara kö till alla hamburgerställen i Karlstad åkte vi hem till Grums och tog hamburgaren där istället.Onsdag

2009-07-01 / 14:30:07En vecka kvar tills jag jobbar mitt första arbetspass. Ska bli rätt gött att börja igen, undrar bara om det blivit mycket nytt under tiden man varit borta. Nå ja, det ger sig väll, börjar ju på en onsdag och då är vi ju lite fler pers. Kan vara bra när det kommer en nybörjare!

Håller på och målar lite småsaker till balkongen. Den ena grejen stod inne i natt så i dag har jag gått med lite lätt huvudvärk hela dagen. Men nu är den färdigmålad så i kväll åker den ut på balkongen.

Nya grannar kommer det också. Alltid lika spännande.  Nervous Dom nya flyttar in ovanpå, vet också att både grannen bredvid och under mig ska flytta, återstår att se vad det blir för jeppar!

I kväll åker jag och B och hennes dotter in på Rixfmfestival. Om det nu inte blir oväder, ser lite tjockt ut mot Karlstadhållet. Får ju passa på när det händer nått i närheten, gratis är det också! Så kan man ju se om man ser några snygga skjortor, förra gången såg vi flera stycken!  Winky 2