Hänt sen sist

2010-01-31 / 17:50:42Inte mycket skrivet här nufötiden. Har inte nått roligt att skriva om precis...

Idag har det som vanligt när Adam och hans moder är här spelats memory. Minns att jag en gång i världen var rätt så bra på detta spel och reta min mammas vännina Margareta som aldrig kom ihåg vart korten låg. Numera är det jag som inte kommer ihåg nått, och förlorar för det mesta... så kan det gå!Nu är det dags för en ny omgångSöta kaninen som alla vill ha. Taxen och siameskatten lägger man underst i högen om man skulle få dom hehe.Adam är segrare, Josefine tvåa och jag trea.


Jenny har ju flyttat i helgen och vips åkte hennes tv iväg, som jag har haft ett tag nu, till Umeå. Det var bara att plocka fram lilla 14 tummaren och gilla läget!


Liten tv på stor tv-bänk


Helgen är slut så gott som, och det bästa av allt är att det är skitmånaden Januaris sista dag. Februari är ju tack och lov en kort månad (visserligen den kallaste, jag vet) förhoppningsvis blir det nu ljusare och ljusare. Sen kan jag ju alltid se fram emot os-tävlingar, melodifestivalen och lite sånt på tv, inte helt fel!

Jaha, det blev några rader skrivna iaf, får se när man är tebaka ;)

Nytt år, nytt bloggutseende

2010-01-14 / 18:16:08Äntligen är allt julpynt borta, även här på bloggen. SKÖNT!
Det blir så ljust när allt rött och grönt kommer bort.


Adam har haft födelsedag, 4 år är han nu. Det blev förståss tårta, presenter och familjemys.
Ett trummset fick han av morfar

Redan muskler på plats.
Adam, kusin Jennifer, mormor o JennyGubbsoffan =)Annars händer inget särskilt, vill mest att tiden ska gå fort nu så att det blir vår nån gång.

Tillsdess kommer här lite vintervemod, passande så här i kalla vintern