Latmasken har slagit till

2009-02-26 / 10:47:42
Är sååå lat i dag. Har jobbat 2 dagar på nya schemat, men det känns som 4. Första kvällen var en riktig mördarkväll, blev en ½ tim. mer trots att en kund ej behövde hjälp. Det var ju några nya bekantskaper att jobba hos och det tar ju alltid lite längre tid då. Onsdagar  är en sån dag som vi alltid kommer att vara 4 pers. istället för 3 på morgonen, så det gick väll skapligt ändå. Tänker med ångest på hur vårt fikabord såg ut innan jag gick hem igår, det låg papper och pärmar överallt som ingen orka ta tag i, prio ett är ju trots allt våra gamla att dom ska få den hjälp dom ska ha. 
Igår var sista dagen med detoxen. Känner mig  inte nått väldigt mycket piggare, men har ju fått ränna på toa stup i kvarten så någon nytta har det kanske gjort.

Nää, dags att klä sig eller kolla på jotex om jag hittar nått att beställa, har fått för mig att jag vill ha nya mattor. Har ju mattor som aldrig ligger still, missen får ju sina stöllryck, så det behövs nått som ligger still!

By by!!

Ett litet, litet vårtecken...

2009-02-23 / 15:51:41
Här kommer ett litet men änåd ett vårtecken. Har nu tuktat mina pelargoner och dom ser nu inte mycket ut för världen.

Det finns i alla fall små gröna skott som förhoppningsvis tar sig och börjar växa. fortsättning följer...

Annars har det tvättats i dag. Klämde in en promenad också, skönt! I orrbybacken rann det tövatten faktiskt. Hej solen och våren, kom igen nu och töa bort snöelänget! Var inne på bibblan och lämna tillbaka en bok. Hade hoppats på att få låna del 3, för den skulle finnas innne. Hitta den inte, och inte bibblanmänniskan heller. Hon skulle skicka efter den från en annan bibbla. Suck!! Hon som skrivit boken heter lotta thell, och det hon skriver om är självupplevt Hon var heroinist, samtidigt jobba  hon som väktare och blev kär i en polis. Nu vill jag ju bara läsa vidare men det sket sig.

Söndagsutmaning

2009-02-22 / 17:55:47
Hittade denna utmaning hos dotera Jenny, och den kan ju passa att klura med en söndagkväll.
Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Annika

2. Ett ord på fyra bokstäver? Alla

3. Flicknamn: Annelie

4. Pojknamn: Adam

5. Yrke: Ambulanssjuksköterska

6. Färg: Aprikos

7. Klädesplagg: Anorak

8. Mat: Abbas fiskbullar

9. Sak i badrummet: After sun lotion

10. Plats/stad: Arvika

11. Orsak att vara sen: Akut toabesök

12. Något man skriker: Attak

13. Film: Apornas planet

14. Något man dricker: Absolut

15. Band: ABBA

16. Djur: Angorakatt

17. Gatunamn: Avenyn

18. Bil: Audi

19. Sång: Alla vill till himlen

20. Aktiviteter med mer än med en deltagare: Alligatordressyr

Jag utmanar de bloggläsare som känner sig utmanade eller helt enkelt inte har något bättre för sig.

Delad tur

2009-02-21 / 13:01:15
Är nu hemma ett par timmar och tinar upp, innan kvällspasset börjar igen. Ute syns bara snö, snö och åter snö! Hatar detta väder så hett att den borde smälta bara av detta. På förmiddagen tog vi en liten tur och kolla in vart våra nya vårdtagare bor. Rondellen  vid Nyängen kollade vi extra mycket på, hihi. Ska ta lite mat nu och slappa på soffan sen.

Ha det!!

Färdigjobbat

2009-02-16 / 19:28:12
Jaha, då var det färdigjobbat för denna gången. Har väll rullat på som det brukar ungefär. Kallt som attan har det varit, skönt att få vara inne och kura i kväll. Återstår en vecka på det gamla schemat, se får vi se hur det blir. Ska bli kul att jobba lite mer med vissa i personalen som man knappt inte sett röken av tidigare. Sen är den stora frågan hur allt arbete ska hinnas med. I morgon ska vi ha ett planeringsmöte, det kanske styr upp ett och annat.

Detoxdrickandet fortsätter, har väll inte märkt någon större förändring än. Tjejerna på jobbet tyckte det så ut som värsta lortvattnet, men när dom lukta på det så var det inte så farligt. Påmnner lite om iste i smaken, fast inte så sött. Som sagt: fortsättning följer...

Ska ta och kolla på VÄNNER nu, det kan man aldrig se för mycket!!

Hej för denna gång!

En hel vecka sen sist

2009-02-12 / 18:33:07
Hej igen!

En hel vecka har gått sen jag skrev senst, skäms på mig! Nå ja, ska skärpa till mig (kanske hihi). Vinter har det blivit så det räcker och blir över. Är väll i och för sig fint med snö och sol, men det är ju så kallt!! Mina armar gillar inte detta. Har vart ute och gått både i går och i dag med B. I dag svängde vi ut på sjön så vi fick gå i solen. Det känns att man inte har gått så mycket på några månader, det går tungt.


I lördags var vi i stan, passa på att uynyttja mitt presentkort från Kicks. Det blev en parfym, Miracle från Lancôme. Den luktar sååå gott. Det tyckte till och med Adam. Köpte också nya byxor det var så väldigt trångt i midjan nu, måste fått fukt i garderoben :D för nått annat kan det ju inte vara. På kvällen var vi på Harrys och skaka loss, KUL!

Har börjat med ett expriment, dricker sen några dagar en detox-juice. Den ska ge "en inre helrenovering som ger ett bättre välbefinnande, kroppen renas från slaggprodukter och man får mer energi". Toabesöken har i alla fall blivit flera, fortsättning följer...

Så här gör jag kanske om några veckor

Ha det så bra det bara går, Hej svejs!!!

Sveriges värsta bilförare

2009-02-05 / 22:29:26
Apropå favorittvprogram så skulle jag vilja lägga till Sveriges värsta bilförare. Ett vansinnigt roligt och skrämmande program. Jag har aldrig varit någon stjärna bakom ratten men här ligger jag i lä. Den ena kör värre än den andra, skriker, gapar, gråter, suger på klubba, har en hund i knät medans dom kör, och sitter och funderar. Helt hysteriskt. Tanken på att man kan möta några av dessa eller liknande bilförare gör ju att man överväger att fortsättningsvis bara åka buss. Nå ja, skrattade gott åt detta!!

Challenge

2009-02-05 / 15:24:00
4 AV MINA FAVORITPROGRAM:

♥ Vänner
♥ Greys anatomy
♥ Sjukhuset
♥ Mia & Klara

4 SAKER JAG GJORDE IGÅR:

♥ Jobbade
♥ Sov på soffan
♥ Köpte kattmat (fniss)
♥ Åt en MYCKET god sallad

4 SAKER JAG SER FRAM EMOT:

♥ Våren och att det blir ljusare
♥ Att jag har fått ording på mitt boxerpaket
♥ Åka till Harrys på lördag
♥ Att jag har sovmorgon ett par dagar till

4 FAVORITRESTAURANGER:

♥ 97:an
♥ Kinarestaurangen på andra våningen i arkaden, Karlstad
♥ Göstases i Strömstads hamn
♥ ?

4 SAKER PÅ MIN ÖNSKELISTA:

♥ att mina armar blir bättre
♥ att min familj får vara frisk
♥ att min bil rullar på och inte går sönder
♥ att vårat nya shema ska fungera i praktiken


Avslutar med att utmana

Malin

Linda

Jenny

Utmanad

2009-02-03 / 15:44:24

Min vän Malin  har utmanat mig.
Utmaningen går ut på att att leta upp bildarkivet och bildmapp nummer sex,
och sedan bild nummer sex i mappen.

Här är döttrarna och barnbarnet Adam på Seläters camping i Strömstad. Hyrde stuga där i somras.

Ska nu utmana andra bloggare och det blir

I huvudet på en värmlänning- Jenny

Ananasanna- Anna

Yarrrd- Sara