Ledig lördag

2009-01-31 / 22:21:53
Halloj kära bloggvänner!!

Är lite slö nu när det gäller bloggningen, det beror till stor del på onda armar,axlar och skuldror! Var ju och fick lite nålar i mig av akupunktören i går. Hon trodde att den onda fläcken mellan skulderbladen var någon inflamation, fick rådet att inte ha på någon "värmekälla" typ värmedyna eller vetekudde som snälla Annika lånade ut till mig. Skulle vänta tills det var smärtfritt. Det känns bättre i alla fall, fast axlarna sticker det till i emellanåt. Försöker göra lite mjuka rörelser så blodcirkulationen kommer igång, det känns gött efteråt.

Gick en sväng neråt lassehall, var skönt fast lite kallt på hemvägen. Var hos J och fick köttfärssås och makaroner, och hon fick vara i tvättsugan utan barn. Har också sprungit i tvättstugan och läst klart min bok. Dels för att den ska lämmnas tillbaka på måndag, men den blev också riktigt bra. Ur vulkanens mun hette den och gick väll ut på vad viktigt det är att prata med varann i ett förhållande. Något som inte var min starka sida alltid. Tror att det lätt blir så att man förväntar sig att partnern är tankeläsare och den konsten kan nog ingen.

Nu är äckelmånaden januari snart över. Det är den månad jag tycker minst om kan man lungt säga. Spelar ingen roll om det är snö ( krångligt att ta sig fram på vägen. jobbigt att gå), sol ( blir för kallt, blir inte ens varmt på dagen), regn (deprimerande), dimma ( samma som innan). Möjligtvis om det är sol och milt men då brukar det blåsa som katten. Så januari och jag kommer aldrig att gå ihop. Mörker och dåligt med pengar är ju också sånt som brukar höra till och det kan man ju hålla sig för skratt åt. Men i morgon är det februari, lönen kom ju i veckan och det ska väll snart börja våras lite smått. Positivt tänkande!!!

Är riktigt tyst och skönt i huset i kväll, i går var det party så det känndes som man var med på ett hörn, fast man inte ville. Är ju så lagomt kul! Fast det kanske blir en liten hämd nästa helg, då planerar "tanterna" att åka till Harrys och käka och dansa loss lite. Det blir kul!!

Nä, ska ta och göra lite "armsväng" nu när jag skrivit klart, Ha det bäst!!!

Aj och oj

2009-01-29 / 18:08:34
Är ju hög tid att uppdatera denna blogg. Försöker vara lite sparsam med att sitta här, har fått ont igen i armar, axlar och har dessutom en ond fläck mellan skulderbladen. BLÄ!!! Får ju alltid mer besvär på vintern, det börja ju då när det var kallt. Sen ar det väll aldrig riktigt släppt plus att det är oroligt på jobbet så PANG blev det gôront. Har fått tid hos akupnktören i morgon och även om det kommer att kännas den del som det gör när värken finns där så brukar det hjälpa.
Var ute och handla lite förut med J och A. Nu när jag sitter här känner jag att jag bara har ett örhänge!!! Hoppas det ligger här hemma, får kolla lite bättre i morgon när det är ljusare.

Hej så länge, bloggvänner!!!

Snart är det jobbdags igen

2009-01-26 / 22:30:20
Mina tre lediga dagar är snart slut. Ska bli kul att träffa arbetskompisarna igen, men det är alltid lite jobbig nu att se vad som hänt sen sist. Mycket förändringar på gång och man vet inte vart centrumgruppen är på väg. Startar med APT 13.30 får se om det ger nånting.

Idag blev det ialla fall en promenix med sällskap av B. Alltid lika kul!! Det blir många skratt på vägen så att säga.
 Börja med en tur till klädaffären här men hitta inget som föll mig i smaken. Sen blev det Konsum, ICA och en ronda, var väll ute nästan 2 tim. Gött att få rört på dököttet, har vart allt för lat nu.

Har fått iväg en betällning på en Boxer. Det kära hyresbolaget  jag hyr av har tagit bort det gamla kabeltvsystemet, så nu är det boxer som gäller. Tv3 fanns ju inte med i detta, var ju inte så kul då, men det kanske skulle komma till senare. Det blir ju några nya att välj på och det kan nog bli bra.

I morgon är det lööön!! Gött värre.


Ha det!!

Snööö och galna katter

2009-01-24 / 18:28:47
Vet inte om ni märkt det men det har snöat idag ( OBS ironi) Kan bara tala om att det är min katt Bullens fel. Om han inte varit alldeles skogstokig i går så hade det inte snöat. Det sägs ju att om katter  busar extra mycket så blir det oväder. Som den här katten såg han ut i går
Idag ligger han helt utslagen
Vad säger ni andra kattägare, stämmer detta?

Annars känner sig walkingwoman just nu mer som sleepingwoman, är trött mest hela dagarna. Längtar efter ljusare dagar nu, tror det är det som saknas. Kom fort, våren!!!Ska ta och kolla lite handboll nu och se om Sverige har någon chans


Nya presidentparet i USA

2009-01-23 / 18:15:47
Min man är fantastisk men an är trots allt en man.

Han bäddar sängen som våran 5-åring, så ni får förlåta mig om jag är lite överaskad av hela den här obama-grejen.Sagt av Michelle Obama

Se hela bildenKanske är det hela grejen att han är rätt mänsklig, med både fel och brister.

Min torsdag

2009-01-22 / 21:19:44
1. Jobba till 12.15. Kvar på jobbet till12.40
2. Snabbhandling på ICA
3. Mat, värmd kålpudding
4. Sova på soffan
5. Kaffe hos j
6. Memory med A
7. Lite småprat med B på väg till jobbet
8. Jobb igen 16.45-20.30, blev kvar till 20.45
9. Badrummet nästa
10. Handboll!! Lårt som det blir spännande
11. Sängläge


Ja, det var det hele. BY BY

Jobb och möte

2009-01-21 / 21:55:07
Så var det dags att jobba igen. Idag var det ett dagpass 7.30-14.00. Flöt på fint  idag, lagomt med jobb och man han också med kafferast med lite tôl. Jag har ju så bra och skojiga arbetskamrater, så det blir alltid en go stämning när vi träffas!

Sen var det hem, duscha, diska och iväg till jobbet igen för planering inför våran omorganisation. Även om vi fick en hel del på papper idag är det svårt att sätta sig in i hur det kommer att bli. Jag kommer att höra till landsbygdsgruppen. Det är ju både för och nackdelar vilken grupp man än hamnar i. Det som är lite tôligt är att vi får ett gäng helt nya vårdtagare som man ska lära känna, hitta till m.m. Ja, det löser sig väll.

Sov risigt i natt, vakna och somna om vartannat. Kan bli så när jag varit ledig ett par dagar och sen ska upp med väckarklocka. Har varit kanontrött av och till flera gånger i dag och nu känns det väldans segt igen. Ska ta min bok och lägga mig snart. Läser nu "Ur vulkanens mun" av Helena von Zweigbergk. Det handlar om ett par som tillsamans med sina 2 barn åker till Sicilien för att lappa ihop sitt förhållande. Det går ju inte lysande direkt. Hon skriver bra ialla fall tycker jag!


Ha det bäst, hej då!!

Min första utmaning

2009-01-20 / 14:51:41

Utmaning

Om dig.
1. Hur mycket är klockan just nu? 14.20
2. Namn? Annika
3. Vart bor du? Grums
4. Hur många barn vill du ha? Har 2 flickor, det får räcka.
5. Vill du gifta dig?  Nej, har varit det räcker så.
6. Har du ätit sushi? Ja, fick ju smaka av stora dottern en gång. Inte så tokigt!
7. Favoritglass? Pipers glass, finns i Hambursund. Bland "vanliga" glassar gillar jag vanilj med krossad choklad
8. Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet? 1

9. Humör? Bra! Börjar bli hungrig...


Fyra grejjor.
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Ja, körede bil där det var mittenräcken och enfiligt och fick blåljus efter mig!! Det var inte mig dom skulle ha tag i.
2. Har du en hund? Nej, har haft både en golden och en schäfer, nu en katt!
3. Sover du helst själv eller med någon? Med katten då om han räknas.
4. Tror du på spöken? Nja, behöver nog överbevisas först

SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? Nopp
2. Skulle du vilja väga mer? Nopp
3. Skulle du vilja ha sex nu? Samma här, nopp
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Inte just idag hihi

KAN.
1. Kan du röra på öronen? Nej
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? För det mesta kunde de det!
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Troligtvis inte!
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Ja, fast det är dumt att chansa...
7. Kan dina vänner lita på dig? Dom jag litar på, kan lita på mej...
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Jo då
9. Kan du suga? dammsuga? Är fenomenal på dammsugning!!

10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Ja om jag bestämmer mig.

HAR.
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Det hände väll nån gång
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja
3. Har du syskon? Nej.

4. Har du någonsin haft sex med någon? Ja, okdå. Har väll det
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Vet ej,
6. Har du varit full den här månaden? Nej, Januari är en fattig månad
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Närå, det är ju min fösrta utmaningen
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej, men i morse
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre?  Ja
10.Har du haft sex med någon som är tre år äldre? Ja, det stämde bra på x-et
11.Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?  Ja
12.Har du blivit påkommen när du har haft sex? Nej
13.Har du haft sex med mer än tre personer? Är nog för gammaldags för det
14.Har du ljugit på någon fråga än då? NIX

Jag skickar denna utmaning vidare till;
Alla som känner sig utmanade!!

Adam, hans mor och moster

2009-01-19 / 19:20:45
I dag kom barnbarnet  Adam och hans mamma på kaffe. Det blev lite tittande på Pippi, pusselläggande och bokläsande. Dom hade passat på att gjort inte mindre än 3 snögubbar.

Adams moster bor numera i Umeå, där hon pluggar och ska bli samhällsunskapslärare. Har bott där 1½ år nu. Som tur är kommer hon när till gamla värmland då och då, men hon låter mer och mer som en norrlänning när hon pratar.
                                                    

En snöig morgon

2009-01-19 / 12:31:09
                                                                       


Vakna redan före 8. Typiskt när man är ledig. Ute snöa det som katten. Usch och fy!! Gillar inte någon typ av vinter utan skulle helst vilja gå i ide, precis som en björn och titta fram i mars. Fast om jag bodde där det är sommar och varmt jämt så skulle jag nog inte uppskatta det som jag gör nu. Det ska ju vara lite jävligt ibland. Hur som helst hade jag laddat för att ta ett varv i elljusspåret, och så fick det bli! Var lite för mycket snö, så det blev inte så långt som det brukar. Det var skönt att få röra på sig och bli lite svettig. Då kan man vara inne med gott samvete hihi.

Nu är det tvättstugan som gäller. Hej hej!

TACK...

2009-01-18 / 23:02:59
för alla kommentarer! Har  kollat på ett avsnitt av den gamla tv-serien krigets vindar. Det är väll ca: 20 år sen den gick på tv och minns att jag tyckte den var SÅ BRA! Men vad händer? Den känns inte alls som då. Seg och föutsägbar. Ja ja det är väll rätt så typiskt.
Här kommer ett kort på min söta sambo Bullen. Han har nu börjat sitt kvällsrejs!! Sover ofta fram till 22.00 sen ska man busa lite. I värsta fall får matte upp och gömma leksaker, så det blir nattro nån gång.

Nä, nu var det bloggtorka, ha det bäst!!

Är nu en bloggare!

2009-01-18 / 17:54:18
Har nu tänkt hoppa på detta med att blogga som var och varannan människa sysslar med! får se vad detta slutar med. Är ledig i dag efter 3 arbetsdagar, det är sååå gött att vara inne nu när det blåser och är svinkallt! Jobbar ju i hemtjänsten så då får man ju ut i alla väder, Det är ju på både gott och ont. Väldigt skönt på sommaren, lite si och så vintertid. Var med J och A till ÖB. Fyndade ett par vinterkängor som hade kostat 649 kr, nu halva priset. Behövdes verkligen eftersom på de gamla börja sulorna trilla av bit för bit! Får se om det blir en tur i spåret i morgon, det är minst sagt trögt nu. Ja nu är jag igång med detta, ha det bra alla i blggvärlden!! Hej då!!

Välkommen till min nya blogg!

2009-01-18 / 17:26:54