Måndag/tisdag

2009-03-31 / 19:11:59
Ok, dags att skriva några rader igen. Gårdagen börja redan 00.55. Då vakna jag med halsont. Det sved också i någon örongång. Var nog vaken två timmar i alla fall, sen sov jag väll till och ifrån tills klockan ringde. SUCK! Hade ingen feber ialla fall, så jag traska till jobbet. Blir ju trots allt lite piggare när man kommer igång och träffar sina goa arbetskompisar! Jag och Sara hade S-huset på våran lott och det gick SÅ bra så! Städa hos herr T så det visslade om det, och sara fick en svängom med rolfy.



När jag kom hem gick luften ur mig totalt, kvickna till lagomt till färjan 2 börja. Ibland är det bara så kul att se folk göra bort sig och det gör dom en hel del där.                                          
                                                                                       


I dag var det riktigt kul när posten kom. Fick nämligen deklarationen, och det brukar oftast bli positiv läsning. Så blev det även denna gång. 4000 blir det i tillskott i kassan yes yes!! Gjorde äntligen slag i saken och besökte byns käldbutik där jag hade ett presentkort. Har spanat på en jeanskjol där och den passa också. Är lite anti till denna butik då man aldrig kan köpa en sak utan att få frågan om man inte ska ha något mer, denna gång en topp. Vill jag ha det så frågar jag om det !!

                    
Så, nu har jag avreagerat mig lite så nu känns det bättre, hihi!

Hej med er för denna gång! 

En fredag i snöns tecken

2009-03-27 / 19:02:07
Efter en, med mina mått mätt, intensiv dag var det gött att ta det lugnt på fm. Sov tyvärr inte så länge som jag hoppats på men skit samma! Gick ner och kolla om det fanns tvättid och det gjorde det. Fick ju lön idag så det blev en tur i snöstormen till ICA. Det går ju rätt fort att handla när man är singel, tänkte på det i går när jag var på coop bergvik. där var vi stammisar jag och exet när löningen hade kommit och storhandla. Bara att packa och frysa ner allt tog ju en hiskelig tid. Hua! Nu går det betydligt fortare. Snö ja, det var inte klokt vad det snöa och blåste. Är sååå less på detta nu. Så här såg utsikten från min balkong ut.






Bullen fick också komma ut och känna på snön, men han håller med mig, usch för snön!!
Skrev till Jenny på msn. Hon  kommer ner om en vecka och firar påsk, kärestan hennes dyker också upp. Ska bli kul att träffa dom. Josefine och Adam kom på fika, Adam och jag titta på spöket laban. Han var trött, hade varit vaken sen kl. 6. Ska gå dit och titta på let´s dance sen, fråga Adam om han skulle vara med, men han sa: nä, jag tänker sova.

By by





En tur till Karlstad

2009-03-26 / 21:21:46
I dag var det dags att åka till Karlstad med modern på ett tandläkarbesök. Var i stan i god tid så först blev det blev ett besök på kalenius för att utöka min perlagonsamling. Det var lite utrepat, men jag fick ialla fall med mig 4 nya hem. Ska bli spännande att se när dom börjar blomma vad det blir.



Tandläkarbesöket förflöt lungt och fint, sen var det dags för en visit på Bergvik! Först mat och kaffe, sedan lite shopping, ja inte för mig, men mor handla en del. både på coop och kappahl. Blir lite rörigt emellanåt men det brukar lösa sig till slut. Väl hemma blev det lite välbehövlig vila på soffan. Skönt!



Adam och hans mor och far kom på fika sen. I går kolla han på några nya favoriter på datorn nämligen Teletubbies.





Här är hela familjen på luciafirande på dagis.

Hej då för denna gång!!

Fredagsmys

2009-03-20 / 22:12:38
Lite bilder från fredagskvällen!!





            


                                                                                                                                                





            






Obs!

Som den uppmärksamme ser är adams lilla mus med och äter. Gott gottigottgott!!

Ett gott skratt, hur gammal kan man bli?

2009-03-20 / 18:15:26
Nu är det färdigjobbat för denna gång. Denna arbetsdag har gått i skrattets tecken. Stämmer ordspråket att "ett gott skratt förlänger livet" har då jag blivit några månader äldre idag. Som Malin skrev så kan det vara läge att gardera sig med en eller annan Tenablöja!

                                                               
                                
                                                                                 
I kväll blir det let´s dance och tacos hos josefine och adam. Får jag önska blir det Morgan och Magnus i final. Tycker att dom har utvecklats mest. Men det återstår att se hur det slutar.

By by till nästa gång!!

Hänt sen sist

2009-03-17 / 21:58:30
Mina tre lediga dagar är snart över men jag har fått lite uträttat ialla fall. Tex har jag letat rätt på bruksanvisningen till min mp3 och fått den översatt till svenska, gått promenader både i går och i förrgår, planterat om plargoner. Idag var jag och gjorde Bergvik osäkert. Handla lite på IKEA, nya hörsnäckor till mp3, köpte jeans och två tröjor, mascara. Kolla även på nya walkingskor, det blir väll nästa löningsköp. Det är ett svårt fall, finns så mycket att välja på.

Dags att lägga sig nu, ska ju börja tidigt i morgon. Natti natti!

Tack vem du nu är

2009-03-15 / 22:53:32
Tack till den som hittat på svt play. Det var ju inget Mia&Klara, men på svt play kunde man titta!! :D

ÄNTLIGEN!!!

2009-03-15 / 19:17:40
Efter massor av svordomar och uppgivna suckar fick jag äntligen lite snits på denna blogg!! Haha! Trodd väll aldrig att jag skulle kunna fixa såna här saker men skam den som ger sig.
Jobba fredag kväll och delad tur  går. I går på fm hamna jag och min namne borta vid det gamla storköket, där jag för nästan 30 år sedan gjorde praktik när jag läste på lvsmedelsteknisk linje. Då var det en arbetsplats full med aktivitet, nu fick lokalen vara nått sorts förråd för gamla sjukhussängar, duschbrädor, trasiga rullatorer mm. Kändes både tragiskt och vemodigt. Efter det snurra vi runt  källarkatakomberna. Gick ner på ett ställe och kom upp på ett helt annat. Gud vad mycke utrymme som står till ingen nytta.

När kvällspasset var avslutat var det dags att hoppa in hos adam och josefine och se upplösningen av melodifestivalen. Dom hade laddat med chips och dipp, ostbollar, godis, jag kom med drickan och lite mer smågodis! Det blev en riktigt spännande final med 12poängare åt alla håll och kanter. Höll en tumme för Carolins låt, som jag först inte fatta alls, men sedan när jag lyssna på texten blev helt golvad av. Brukar vanligtvis inte gilla långsama låtar men denna gång var jag kärringa mot strömmen. Den som vann var också ok, kul med nått nytt som inte låter som ABBA. Adam hängde med till 21.45 sedan slockna han.

I kväll är det sista Mia&Klara. Bu bu, kommer att sakna dom och deras knasiga alteregon. Gulletussan som gör att man vill ha en kudde för ansiktet och skämmas, Tabitha som vissligen lever lite krayzy men är såå snäll både mot de hon jobbar hos på äldreboendet och mössen hon ska mata sin orm med. Hon är väligt klok också när hon påpekar att "mammera minnsan behöver gôtte sig lite ibland". Väldigt  tankvärt. Görel, hunddressören är ju också en stjärna. Har ju haft hund för några år sedan och då var vi både på brukshundsklubbar och hundutställningar och tro mig, Görel finns!!




Nä, nu ska det käkas här, hej med er!!

Funderingar vid bloggen

2009-03-12 / 14:22:50
Vad ska jag skriva i min blogg funderar jag på ibland. Läst i vf om en kille som tog kort på tappade vantar. Tänte att jag skulle kolla jag med när jag gick min ronda i dag, men det enda jag såg var en tom violask.





Är nu ledig en (1) dag och det känns mycket skumt må jag säga. Nå ja, ska inte klaga, min kattsambo är väldigt medgörlig vad jag ska göra, både när jag är ledig och jobbar. De dagar jag jobbat har gått fort och intensivt, verkligen! Malin kallade oss för flamspatrullen, förstår inte alls vad hon menar ; D

Nä, dags för lite mat nu!!

Hänt sen sist...

2009-03-07 / 13:11:49
Hej igen!

Som Linda mycket riktigt trodde så har jag drabbats av skrivkramp ett tag men det är nu dags för lite uppryckning.

I går var jag och Josefine på bio. Det var dags att kolla på "Män som hatar kvinnor". Har ju läst boken eller snarare böckerna och varit helsåld på dom. det är inte alltid som filmer som gjorts på böcker blir så bra, men här har det fakiskt blivit bra! Kul. Det var faktiskt riktigt mycket folk där för att vara bio i lilla Grums, så nu har man gjort en god gärning! Många kända skådespelare var med. Mikael Nyqvist som Mikael Blomqwist var ju bra, men bäst var nog Noomi Rapace som Lisbeth Salander. Så denna film kan rekomenderas!!





Jobbet rullar på i turbofart, känns att man inte är ledig som förut. Vi finslipar ännu på våra underscheman så det ska bli så bra det går. Skulle vara ledig 3 dagar nu men det var APT i går och just nu känns det extra bra att vara med när det är mycket tankar som snurrar. Det är arbetsmodeller hit och dit, bokstavskombinationer som inte säger så mycket än, och ALLT ska bli så bra och lättjobbat: HUM, återstår att se vad det innebär.

Gick en sväng ner vid sjön dag, var skitjobbig. Knöligt och halt, men då får man ju jobba lite i alla fall. I em blir det en tur till Segmon och fika hos modern. Adam och Josefine följer med. Musik i bilen brukar det vara, just nu är adams favorit "vi var bara pojkar" så den lär man få höra. I kväll är det ju någon variant på melodifestivalen. Tycker det är skrutt nu för tiden, men är dum nog att titta ändå. Alltid något att reta upp sig på, haha!!

Ha det så bra till nästa gång, hej svejs!!