I dessa grilltider

2009-06-30 / 21:41:50

Never, Never, Never,


 


EVER


 


and I repeat


 


EVER


 


Tell A Woman


 


She Can't Cook!!!


 


 
 


 
 
 
 
cid:0B25596A-E2D8-4468-9CC2-7EB067482F0C@apple.com
 Fick detta mail från Annika på jobbet och tyckte att det kan ju passa så här i grilltider.
Fast det vette katten om jag blir så sugen på grillat efter denna bild, kul var den ialla fall
 

Tisdag morgon

2009-06-30 / 08:46:21
Gomôran i värmen, ser ut att bli hett i dag också!
 Boiling Hot Aerobics 

Nu är det spåret som gäller!Turist i Borgvik

2009-06-26 / 13:07:45


Igår var jag och kompisen B på en liten rundtur här i Grums. Vi startade med lite glass i Karlbergskiosken. MmmmSedan drog vi till Borgvik och knallade runt som riktiga turister. Det ligger ju så nära och ändå  är inte ofta man åker dit, kanske någon gång på midsommar. Då är det alltid så mycket folk så det är inte det samma att gå runt och titta. Här kommer lite kort från våran utflykt.
Tittar ni noga så är det en ÅL som lurar här!


Några får kom och prata med oss.


Konstiga växter vid kyrkan.


Fina planteringar vid gästhamnen.


Som gjort för en romantisk båttur eller hur?  Sunshine Kvällen avslutades på B altan.


Där blev det kôrv o bröd, knäckemacka med ägg och sill. Detta sköljdes ned med lite överbliven midsommarcider.
På det blev det lite likör också!
En konstig morgon

2009-06-26 / 08:28:00Solen lyser som katten och jag vaknar kl.6.00. Försöker sommna om, läser vf, försöker sova igen. Ger upp halv 8, går upp och slår på radion och hör att någon "har fått hjärtstillestånd. Michael Jackson liv gick inte att rädda".
Vaaa???
Var väll i och försig ingen stor fan av denna artist, men är ju ändå uppvuxen med Jackson 5 och på 80-talet var han ju megabig men börja ju bli lite underlig...
En alldeles för tidig död
Lägger in ett gammalt klipp där han i alla fall ser ut ha roligt när han upptäder med sin syskonFilmtajm!!

2009-06-25 / 12:49:45I går var det filmtajm här hos walkingwoman! Min kompis B var här. Vi börja med att äta sallad. 

 Salad 


Det blev Andersens klassiska kycklingsallad som har hängt med sen tidigt 80-tal, men som aldrig hon hade ätit. Mitt uppe i allt kom brandkåren på utryckning, det var en brand i röda HSB. Det var någon som höll på att flytta in, så lägenheten var tom för tillfället. Ingen person kom till skada.


Sedan var det dags för film. Det blev Australia med puddingen Hugh Jackman! Filmen utspelar sig under andra världskriget och det är mycke med aborginerna och deras situation. Bla. var det med en sååå söt liten pojke som var hälften vit och häften aborgin. De barna togs från sina föräldrar (ofta enasama aborginkvinnor som utnyttjats av vita män) för att växa upp och tjäna det vita folket.Det var en bra film, både rolig, gripande och lite romantisk, kan helt klart rekomenderas!!Tisdag

2009-06-23 / 19:25:22


Semestern rullar på och helt plötslig blev det sommar också! Soligt som bara den och än så länge lagom varmt.
GÖTT!  Sunny 

På självaste midsommarafton fick jag nått ryck och gick in och kollade på GHAB s hemsida. Där fanns det inte mindre än 2 lediga lägenheter på första våningen. Har ju då och då tänkt på att flytta hit modern från Segmon, hon börjar ju bli lite till åren och det kan ju vara kul att ha henne här medans hon är pigg. som tur var var den en ledig så nu blir det flytt fram på höstkanten.

I kväll blir det allsång på skansen. Har ju en gång vart på plats och sett hela härligheten. Det var faktiskt rktigt kul, var ju tom med på tv i ca.1 sekund! Till skillnad från Jenny  gillar ju jag Anders Lundin bättre än mesiga Lasse.B. Nu får jag väll på tafsen men smaken är som baken! hihi

 Club Me 3 
Vädret i Grums (just nu i alla fall)

2009-06-21 / 08:55:17
Och nu en väderrapport

Råd (?) till tonårsföräldrar

2009-06-20 / 00:02:37

HÄMTAT FRÅN TJUVLYSSNAT.SE

En synad bluff?

På en buss i Hässleholm

En mamma ∼40 och hennes dotter ∼13 stiger på bussen mitt inne i ett samtal om en fest som hade ägt rum på lördagen.
Mamman: Dansade du med killar?
Dottern: Nej mamma.
Mamman: Drack du?
Dottern: Nej.
Mamman: Rökte du?
Dottern: Men nej mamma!
Mamman: Då behöver du väl inte gå på nästa?
Dottern ger mamman en förvånad blick.
Dottern: Nähä och varför inte?
Mamman: Den där festen lät ju inte så kul precis.

Cred: Linda

Mitt midsommarpynt...

2009-06-19 / 11:24:49
Förr om åren städa jag och pyntade till midsommar. Nu mera som singel och inte ens någon av barna i närheten får det vara med sånt. Dock ett litet undantag, så här blev det.


Före


Efternatti natti

2009-06-18 / 23:56:16

Semesteruppdatering

2009-06-18 / 17:07:13
Semestern rullar på, snart gått 2 veckor. Anna undrar vad jag pysslar med, och det undrar jag också ibland. (Hej hej Anna för tredje gången idag). Tycker jag nyss gick upp och poff så var det kväll. Josefine med familj är ju i Kurdistan och hälsar på Rathwans släkt. det har väll vart lite antiklimax eftersom Josefine och Adam haft magsjuka, Josefine blev snabbt bättre men Adam har spytt lite då och då. Så i går fick dom åka till sjukhuset igen så han fick penicellin och dropp. I dag var han mycket piggare igen så hoppas det är över nu.

Min spikmatta som jag köpte i fredags verkar faktiskt funka bra. Känns att cirkulationen kommar igång rejält. En som inte tycker om mattan är kissekatten som skulle gå precis där mattan låg. Det stack väll till ordetlig för han flög högt upp i luften, landa naturligvis på mattan igen och sen försvann han bakom soffan. Var mycket misstänksam hela kvällen i går så fort det kom något ljud som inte det bukar komma så ryckte han till.
Hum, dumma saker min matte köper! Sticks som attan gjode det.

Studet-02

2009-06-14 / 13:13:44
Det har ju varit studenttider i veckan som gick. Här kommer mitt bidrag i detta ämneSå här såg det ut i Nwt 7/6-02. Då hamnade Jenny och hennes kompis på stor bild. Man riktigt känner i kroppen att YES, nu är det färdigpluggat ett tag.

Jag har fått på mig spenderbyxorna

2009-06-13 / 20:40:22
I går var det dags att åka till Bergvik och inhandla en spikmatta!! Fick med en huvudmassagesak när man köpte en matta.Nyfiken som man är testa jag mattan redan på kvällen, bara 10 min första ggr. Känndes ordentligt de första minuterna, sedan blev det varmt och gött, ordentligt fart på blodcirkulationen. Låg även på magen och såg ut som man hade fått röda hund länge efteråt. Tror ändå att detta kan vara en bra grej!

På kapp-Ahl hade dom "tag 3 betala för 2" erbjudande och det nappa jag på! Det blev ett par vita capri-byxor, en tunika och en svart o vit mönstrad topp. Har man fått skattepengar så har man!

På auktion i Edsvalla

2009-06-10 / 21:45:15
Här kommer en bild på mina auktionsfyndAlla sakerna blev visst svarta...
En tavla åkte med också, den vart jag inte så nöjd med. Gick lite fort där ett tag. Kul vart det i alla fall, dit åker jag nog fler gånger.

Två sötnosar

2009-06-10 / 10:35:15
Hittade dessa söta missar på Malin Wollins blogg.
>Och här kommer en översättning.
Mjau, mjau på er!


På grön kvist igen

2009-06-09 / 16:00:50

Prisa gud, nu har skatteåterbärngen kommit!

Och som den ekonomiska (?) kvinna jag är satte jag raskt in det mesta på "sparkontot". Lite fick vara kvar och nu ska det inhandlas en:Spikmatta!
Har länge vart intresserad av att köpa en sådan här och nu ska det baskemig bli av. Återkommer med en rapport hur det funkar när jag testat några ggr.

I kväll ska vi på auktion i Edsvalla. Jag har inte varit där förut så det ska bli kul att se om man gör några fynd.

Huuu, va läskigt

2009-06-09 / 11:29:27
Läste i tidningen om denna händelse. Detta gör att jag går från att vara mycket skeptisk till alla bergodalbanor till att jag ALDRIG kommer överväga tanken att sätta mig i nått liknande!!!SÅ DET SÅ!!!!!

Hej då, jobbet!

2009-06-07 / 19:21:15


Nu har den börjat! Min semester...

En rapport från jättesten

2009-06-04 / 12:25:21
Så har centrum/karlberg/solberga-tjejerna (heter vi verkligen så här??) haft picnic! På grund av lite osäkra väderförhållande var det in i det sista osäkert vart vi skulle vara. Och hör och häpna: vi hamna på en gräsplätt bakom jättestensskolan!! Där spelades kubb, käkades jättegod mat (kallskuret, potatissallad, baguetter och grönsallad) som Marie och Malin fixat. Och naturligvis prat och skratt om allt mellan himmel och jord.Camilla, Linda och Jenny i en egen gravidhörna.


The game is on!Ibland blev vi nödiga men praktiska cicci hade toarulle med sig så inga problem!" Min vante, min vante, den får jag aldrig tappa, då ramlar jag direkt!"

Mums med mat!!Malin i snygg pose, Annika ser skeptisk ut...


Vi vart väll lite frusna till slut, så frågesporten tog vi grupploakalen. Vinnaren blev Sara!En väldigt rolig kväll!

Party, party...

2009-06-03 / 18:09:18


Ska gå på party med centrumtjejrna nu!!