Walkingwoman, till er tjänst

2010-02-23 / 19:28:06


SnowstormHar nu jobbat helgen fredag, lördag och söndag i rena snöstormen. Jojo, i mitt jobb får man ge sig ut i alla väder... På lördag när vi skulle till den kund som bor längst bort var det plogat till rondellen och världens snövall på infarten till hennes väg. Fanns inte en chans att vi kunde ta oss över. Eftersom hon är klar och redig och har lite lättare insatser så försökte vi ringa till henne, då var det upptaget!! Hela tiden!!! Vad göra? Tänk om hon låg där och hade försökt att ringa till någon och ramlat omkull... Jag kom med idén att dom kunde köra mej till rondellen, släppa av mej och jag går till hennes hus, en lite promenad på 2 km (enligt tanten själv). Sedan får dom plocka upp mej igen... Sagt och gjort, blev avsläppt i rondellen och bara att börja traska. Dags att leva upp till mitt bloggnamn hihi...
När jag kom fram var allt bra som tur var... och telefonluren låg på trekvart


På söndagen hade det slutat snöa, men var riktigt kallt. Är sååå trött på alla kläder som ska av och på hela tiden. Känns som våren och värme är ett halvår bort, minst!


Har en tôlig katt också. Han jamar och jamar och vill ut men när har får gå ut ser han mycket förvånad ut för att det är kallt och alldeles vitt på balkongen.


Ska jag gå ut NU menar du???Nja, vet inte om jag vill...Oki, får väll prova dåNäää, fy va kallt om tassarna! Jag vill in igen.


Längtar efter att det ska grönska och i väntan på naturen så har jag plockat fram mina pellisar och ställt dom i solfönstret och rensat och tuktat dom lite.


Tre stycken var bara att slänga, dom andra kan det nog bli nått av!

Party party!!

2010-02-13 / 22:05:21
Igår var det så dags att pigga upp sej med ett sk.kryddparty. Annika O var värdinna för detta och det var centrumtjejer, pooltjejer, grannar och kompisar. Kul som alltid att träffas och stri!Sara och Linda, tillsammans för alltid. Nå ja, några sekunder iaf.Anna har lite olika tester på handenEtt av medlen var bra mot knarrande dörrar, då ska man ju passa på att testa"Nu ska vi se vad vi behöver"Cissi hade ett äpple med som matsäck, Jenny hade blåbärssoppa. Anna ser inte så imponerad utGlada centrumpinglorSen skulle vi spela wii och då plockade de tekniska kunskaperna framVi spela bowling, det rosa är Annikas fot. Carina och Anneli laddar för spel.Fler kort finns, pga temat inte så rumsrena. Hör av er om ni vill ha! Tack för en mycket trevlig kväll!!Award från Anna

2010-02-09 / 23:04:00


Denna gång fick jag denna Blogaward av Anna

Med en award följer ansvaret att följande saker uppfylls:
-Kopiera awarden på din blogg
-Länka till personen som gett dig awarden
-Berätta 7 intressanta fakta om dig själv
-Välj 7 andra bloggar som du vill ge en award till
-Länka till deras bloggar
-Lämna en kommentar i deras bloggar om att du gett dem denna award.7 (o)intressanta fakta om mig:
1. Jag är en periodare när det gäller träning och dylikt.

2. Är egentligen utbildad kokerska men har aldrig jobbat som det.

3. Om jag möter någon i en bil som hälsar så SÄGER jag även hej samtidigt som jag vinkar.

4. Kan äta samma middagsmat flera dagar i rad utan att det stör mej.

5. Gillar västkusten skarpt.

6. Älskar att kolla på gammla kort, aldrig att jag skulle slänga ett fotoalbum.

7. Går inte ut utan mascara.


Utmanar den som känner för det...Adam och Bullen, not a lovestory

2010-02-04 / 21:55:46Adam och Bullen, det är två killar som inte kommer så bra överens. Detta kan bero på att Bullen är en innekatt och har minst sagt överskottsenergi. Sen så fick jag ju katten när Adam bara var 1 år och ca.9 mån. Med andra ord så grabba han tag både här och där på katten i början. Det kund bli i svansen eller bakbenet och det var inte så lätt att hindra honom.... Fast det kunde också se ut så här mysigt.
Och ibland så här.

För ett tag sedan hitta Adam en sån plastremsa som brukar sitta runt kartonger, den passade ju som kattleksak. Jo då, ända tills Bullen hoppa lite för högt och rev Adam på handen.
Adams kurdiska temprament blossa upp och tårarna sprut, sen klämde han i med: Jag ska skjuta dej, MED ELD!!!

Idag har det inhandlats ny tv, så nu slipper jag sitta och fundera vad som igentligen händer på tv. Stor och fin bild, och på lördag börjar melodifestivalen. Grejt!!

Recliner


Annars är det väääldigt seg och tråkigt just nu. Snö, snö och ännu mer snö. Orkar inte ens ta mej i kragen och gå ut och gå. Förenat med livsfara förresten, halkigt som attan.


SnowstormBundledSnowstorm


Februari nu, skynda dej och ta slut fort!