Hänt sen sist...

2009-03-07 / 13:11:49
Hej igen!

Som Linda mycket riktigt trodde så har jag drabbats av skrivkramp ett tag men det är nu dags för lite uppryckning.

I går var jag och Josefine på bio. Det var dags att kolla på "Män som hatar kvinnor". Har ju läst boken eller snarare böckerna och varit helsåld på dom. det är inte alltid som filmer som gjorts på böcker blir så bra, men här har det fakiskt blivit bra! Kul. Det var faktiskt riktigt mycket folk där för att vara bio i lilla Grums, så nu har man gjort en god gärning! Många kända skådespelare var med. Mikael Nyqvist som Mikael Blomqwist var ju bra, men bäst var nog Noomi Rapace som Lisbeth Salander. Så denna film kan rekomenderas!!





Jobbet rullar på i turbofart, känns att man inte är ledig som förut. Vi finslipar ännu på våra underscheman så det ska bli så bra det går. Skulle vara ledig 3 dagar nu men det var APT i går och just nu känns det extra bra att vara med när det är mycket tankar som snurrar. Det är arbetsmodeller hit och dit, bokstavskombinationer som inte säger så mycket än, och ALLT ska bli så bra och lättjobbat: HUM, återstår att se vad det innebär.

Gick en sväng ner vid sjön dag, var skitjobbig. Knöligt och halt, men då får man ju jobba lite i alla fall. I em blir det en tur till Segmon och fika hos modern. Adam och Josefine följer med. Musik i bilen brukar det vara, just nu är adams favorit "vi var bara pojkar" så den lär man få höra. I kväll är det ju någon variant på melodifestivalen. Tycker det är skrutt nu för tiden, men är dum nog att titta ändå. Alltid något att reta upp sig på, haha!!

Ha det så bra till nästa gång, hej svejs!!
Kommentarer!
Postat av: Ananas

Nej men ser man på.. Nu börjar det hända saker här :)

Kommenterat - 2009-03-09 / 12:37:14  | URL - http://ananas.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej. ah tack för tipset !! det ska ajg åka och köpa sen!! kram

Kommenterat - 2009-03-12 / 11:27:25  | URL - http://exxanimo.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: