Hej igen!

2009-09-14 / 21:03:55



Riktigt länge sedan nu, kommer knappt ihåg vad som hänt. Skyller på arbetsmiljön (vimsiga kunder, hihi). Nå ja ska försöka tänka till.

Har ju varit på cirkus med Adam och Josefine. Är nog ingen större fan av det, men att se det live är lite maffigt faktiskt. Adam hade ju varit med dagis och tittat på djuren, så han visste minsann att det fanns både kameler och hästar. Vi hade platser alldeles vid manegen, så allt kom mycket nära! Kamelerna la sig alldeles framför oss, som tur var stod det en skötare på vakt. När kamelen skull resa sig var det så man rygga tillbaka.





Korten är tagna med mobilen, ingen lysande kvalite.



Moderns flytt kommer närmare och närmare. Bara två veckor kvar. Packar och grejar när vi är där. Så här kan det se ut då.





Höst har det blivit mer och mer. Men det fattar inte mina pelargoner utan NU har dom kommit igång och blommar som bara den. För soligt har det ju blivit även om det märks att det är höst i luften.





Nä, nu är det dags att inta ryggläge på spikmattan och kolla på kändisdjungeln!

Kommentarer!
Postat av: Malin

haha, jaa nån knorr har jag inte sett till än i alla fall, men vem vet? Hoppas vi får till ett riktigt bra schema nästa gång nu... kramiz M

Kommenterat - 2009-09-15 / 21:40:52  | URL - http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: gaby

Ja, mer frukt till centrumgrupperna :) hade ja suttit så nära kamelerna så hade nog ja gått ut lr börja gråta lr nåt.. e lite för feg när de gäller stora djur så.. :p

Kommenterat - 2009-09-15 / 23:18:23
Postat av: gaby

nu ska du inte va sånn annika.. de va väl gulligt.. oki kanske kunde valt annan tid på dygnet de håller ja väl me om.. :) ses sen. kram

Kommenterat - 2009-09-16 / 11:29:07
Postat av: Prins Bus

Jodå, som sagt ja längtar redan till nästa år då jag hoppas att vi ska dit igen. Det var länge sen jag såg tant. Hur är det med dig?



Kramar Linus

Kommenterat - 2009-09-17 / 23:21:25  | URL - http://ananas.blogg..se/prinsbus
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: