Seeeegt!!!

2009-07-23 / 19:13:25


Är så seg nu. Jobbar för fullt och dåligt med sömn i natt. Jobba kväll i går och då följer jobbet med hem ibland. Man får hoppas på en skön nattsömn i natt istället. Som tur är funkar kroppen skapligt nu, inget ont i armar och axlar. Man tackar och tar emot!

Jenny har vart här och hunnit åkt hem också. Dagarna bara rusa iväg. En obligatorisk pizzakväll blev det i alla fall, besök hos mormor och hälsa på kompisar i Karlstad.


Jenny läser Mama !?!?Adam äter hamburgare och är med på tv också


Min halvätna pizza, mmm


När jag och B var ute i spåret i går (mycket välbehövligt inte gått på en vecka) och gått en bit brakade det till inne i skogen. Mycket stort djur lät det som. Sakta smög vi fram, var det en älg, björn, en ful gubbe eller vad??? När vi kom en bit på väg så såg vi den springa i skogen: ÄLGEN!!!!! Har alltid gillat dessa ståtiga djur, tycker dom är så maffiga när dom springer fram. Sprang gjorde vi också för att försöka se lite mer av skogens konung, men hon hade hunnit undan.
Tisdagsauktion i Edsvalla har också hunnits med, lite fynd blev det. Var rätt mycket folk så då blev det lite dyrare allting. Här är några fynd.

60 respektiev 20 kr för dessa


En dags arbete återstår sen SKA jag vara ledig!!! Det känns hela tiden som att nu har 4 veckor gått, nu kommer alla som haft semester tillbaka. MEN det är ju ett gäng till som ska vara lediga, så det är ingen frid än inte.

 Washing Dishes Making The Bed Cleaning The Toilet Nurse Mopping 

Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: