Hormoner och vår

2009-04-29 / 12:39:51
Dags för lite uppdatering nu. Har ju haft krångligt med blödningar som har hållt på både länge och väl. Mensen har ju i och för sig varit oregelbunden ett tag, men när det är åt det andra hållet att den INTE kommer är det ju mer tacksamt. För att göra en lång historia kort så fick jag komma till gyn och kolla upp det  hela, och han hitta inga konstigheter. Har nu börjat äta hormonpiller, som ska fungera som en "kemisk skrapning" .

Våren kommer ju med stormsteg nu, blir så grönt och fint nu. Der känns alltid lika fantastiskt när träden börjar grönska och det luktar gräs. Lite mulet och blåsigt idag, men det ska bli fint till valborg och 1maj, en helg då jag tänker på musikkåren. Det blir mycket sånt här i Grums, Jenny var ju med och drillade i många år och det blir lätt lite ståpäls när jag hör lite blås och trummor första gången!



Slottsbrons musikkår med drillflickor



Jenny med kusin Jennifer

Ha en skön valborg/1 maj!
Kommentarer!
Postat av: Linda

NEj gud igen fara, ibland blir man bloggtorr bara..dagarna ser ut på exakt samma vis och man hari nget vettigt att skriva! härliga kort föresten! hoppas du får en bra varlborgsmässoafton

Kommenterat - 2009-04-30 / 10:21:02  | URL - http://exxanimo.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: